15-09-2018
TAO yoga voor de vrouw

22-09-2018
TAO basiscusus: 'creëer een vervul...

20-10-2018
Tao Yin: gronding via de psoasspierKlik HIER voor de volledige kalender.

TAO basiscusus: 'creëer een vervullend leven'

Aanvang:22-09-2018 (09u30)
Einde:23-09-2018 (17u)

UNIVERSAL HEALING TAO basiscursus

 transformeer stress en creëer een vervullend leven

Terug naar je oorsprong via eenvoudige lichaamsoefeningen en meditatie-oefeningen

EEN WAAR CADEAU VOOR JEZELF!

22 en 23 september

Voor beginners die kennis willen maken met het Universal Healing Tao systeem en ervaren Tao beoefenaars die zich willen verdiepen.
De Tao praktijken integreren zich in je lichaam en je leven via circulair leren, telkens opnieuw een laagje dieper in jezelf zinken of de ontbrekende stukjes ontdekken en toelaten in het geheel van je ervaring...

Voor iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn gezondheid op de vier niveau's, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in eigen handen wil nemen.

Voor iedereen die zijn helende krachten wil laten ontwaken!

Voor iedereen die zijn dagelijkse levenskwaliteit wil verhogen, meer vitaliteit en tegelijkertijd meer rust wil ervaren!

Voor iedereen die de eenheid tussen zichzelf en het grotere geheel (dieper) wil ervaren!

Voor iedereen die zijn ware potentieel wil laten ontwaken en zijn ware leven wil leven...

en voor iedereen die wil genieten van beweging en stilte!

Geen voorkennis vereist!

Prijs: 180 euro voor de 2 dagen, vroegboekkorting 160 euro bij betaling voor 20 augustus, wie deze cursus hehaalt krijgt 30% korting op de totaalprijs.

Uren: 9u30 tot 17u

Locatie: Ruimte Resonans, Zuidstationstraat 20, 9000 Gent

Gegeven door Hilde Broeckhove (Senior Tao Instructor)

Deze basiscursus geldt als aantal uren (12 uur) voor zij die op termijn willen certificeren als Tao Associate Instructor. Voorwaarden daarvoor zijn te verkrijgen op aanvraag.

Tijdens de basiscursus komen volgende thema’s aan bod:

 • De innerlijke glimlach: een krachtige relaxatietechniek die gebruik maakt van je liefdesenergie en zelfappreciatie om het contact met je fysieke lichaam te herstellen en je organen te zuiveren.
 • Chi zelfhelende massage: een manier om jezelf te bevrijden van energieblokkades, heeft tevens een verjongingseffect op het lichaam.
 • De zes helende geluiden: het helen en transformeren van beperkende emoties die in de organen opgeslagen liggen.
 • IJzerenhemd chi kung: versterkende lichaamsoefeningen die de chi-stroom doen toenemen en je leren te gronden. Voedt en versterkt de pezen, botten, spieren en de ruggengraat.
 • De kleine hemelse kringloop: het openen van de twee hoofdkanalen van de acupunctuurmeridianen in het lichaam en het ontwikkelen van de geestkracht om de chi of levenskracht daar doorheen te sturen en te condenseren in de hara. Vormt de basis van de taoïstische meditatie.
 • Helende liefde basis: het transformeren van de seksuele energie in levenskracht en spirituele essentie door deze te laten circuleren in de hemelse kringloop.
 • Basis Tao Cosmologie en 5 elementen filosofie: inzicht krijgen in de 5 natuurelementen of 5 transformaties van energie in relatie tot je organen en de verschillende levenscycli.

Deze basiscursus is voor iedereen toegankelijk en wordt op een praktische manier onderwezen zodat de oefeningen en meditaties direct  toepasbaar worden en effect hebben in je dagdagelijkse leven.Inschrijvingsvoorwaarden

 • Aanmelden ten minste 14 dagen voor aanvang van de lessenreeks of workshop tenzij anders vermeld.
 • Aanmelden per telefoon of email - daarna krijg je een bevestigingsmail met de betalingsinformatie.
 • Als je je reeds aangemeld hebt gelieve je dan ook af te melden indien je door omstandigheden toch niet kunt komen, het kan van jouw inschrijving afhangen of een cursus wel of niet kan doorgaan.
 • Bij annulatie minder dan twee weken voor de startdatum worden 30% annulatiekosten aangerekend. Terug

Hilde Broeckhove 2009 | Designed by IT4Professionals